Kennen we elkaar al?

Laat ik mij eventjes voorstellen:  

 

De korte versie:

Mijn naam is Lily en ik begeleid en help mijn cliënten om zich beter te voelen 😊

Lichamelijk en geestelijk.

 

Iets langer  versie:

Ik help meisjes van 40-plus, die het maar niet lukt om van hun pijnklachten af te komen, hoe je door online lessen Pijnvrij Bewegen je lichaam weer soepeler en vitaal krijgt, zodat de woorden ‘stijf en stam’, dat je die achter je kan laten, beter in je vel gaat zitten.

Energie voelen voor leuke dingen!


 

 

Flexible Body & Flexible Mind dat is m’n lijfspreuk.

 

Hoe dan?  Met Joyfull Movements, bewegingslessen, maar dan volgens een effectief plan, gebaseerd op de Feldenkrais methode en NLP-technieken. [NLP-Bodywork]

 

Technische versie:

Gediplomeerd Massagetherapeut (officieel biodynamische massagetherapie maar dat is zo’n mond vol) en gespecialiseerd in Massage bij Kanker.

Feldenkrais® Practitioner (docent eigenlijk en geef dus les aan groepen en werk 1-op-1,  nu professioneel Zoom-er)

PPT Practitioner - Patterns of Physical Transformation, de NLP-versie van lichaamswerk.

NLP coach (master practitioner) - gecertificeerd door The Society of Neuro-Linguïstisch Programming - met een voorliefde voor het Enneagram (zoek dat maar op)

 

 

 

Maar wat ik je eigenlijk wil vertellen:

 

Bewegen is leven.

Soms zit je zo vast dat het gewoon niet meer lollig is.

Sporten, bewegen, hobby’s, je dagelijkse portie plezier, door pijn het kan niet meer zoals jij dat wilt. Wat als je nou de vraag stelt: Wat is er mogelijk en wat kan wel?

Wat als je beweging kunt inzetten om met meer comfort flexibel in het leven te staan?

 

Mijn naam is Lily van Riemsdijk en ik kan je daarbij helpen.

Ik ben de oprichter van NLP Bodywork – Soepel Pijnvrij Bewegen en werk als coach, trainer, massagetherapeut met vrouwen die maar niet van hun pijnklachten afkomen en die te lang in die toestand blijven hangen.

Daarnaast ben ik volop in beweging als kunstenaar in mijn atelier. Schilderen met passie geeft mij vrijheid, ontspanning en plezier.

 

Mijn zoektocht naar ‘soepel en pijnvrij bewegen’ begon toen ik steeds meer vrouwen in mijn praktijk kreeg die getroffen waren door kanker. Ik wilde meer betekenen dan alleen maar aanraken en troosten.

Studies en specialisaties volgden. Ik ben de hele wereld afgereisd om les te krijgen van de allerbeste op het gebied van Mind en Bodywork.

 

Toen ik NLP - Lichaamswerk en Feldenkrais ging combineren ontstond die magie waar ik zo van droomde, mensen effectiever helpen met meer comfort en gemak. Het heeft mij zo veel voldoening, creativiteit en vrijheid gegeven zowel in mijn bedrijf als in mijn persoonlijk leven.

 

Dat zie ik bijvoorbeeld terug in het plezier dat ik heb in het maken van mijn online trainingen, de tijd die ik heb voor Nordic Walking (met van die maffe stokken op de hei) en in de mooie bijzondere reizen die ik maak om heerlijk te gaan schilderen ‘en plein-air'. 

 

Pijnklachten verminderen – bewegen met meer gemak op een manier die bij jou past. Er is voor iedereen wel iets dat verbeteren kan. Maar daar dien je wel wat voor te doen: Namelijk in beweging komen. Dat is wat mijn online training voor je gaat doen. Je leert bewegen, veilig, zacht, zodat spierspanning gaat smelten en jij met meer comfort en vertrouwen in het leven staat. 

 

Wat je doelen ook zijn: Bewegen met comfort is de eerste stap naar meer plezier. Of je nu wilt gaan schilderen :-) wandelen, tennissen, sporten of gewoon iets anders voor je dagelijkse portie plezier, in de online training Pijnvrij Bewegen - NLP Bodywork - ben je in goede handen, ik help je daar met alle plezier.