'Move Better Feel Better'

Feldenkrais Awareness Summit 2020

van 1 mei tot 10 mei.

Wanneer je hier niet vrolijk van wordt !!

 

Dit jaar ben ik uitgenodigd om deel te nemen aan de Online Feldenkrais Awareness Summit als ‘teacher’.

Als een van 23 Feldenkrais docenten geef ik de Awareness Though Movement les (ATM-les) in het Nederlands.

 

Het is gratis, online en registreren doe je hier.

Of lees verder over de docenten en inhoud,  meer info hier

 

Van 1 tot 10 mei dagelijkse lessen en sprekers vanuit je eigen huis, waaronder dus een bewegingsles van mij 😊

 

Dit Summit was vorig jaar een groot succes en nu staan er ook weer bijzondere onderwerpen en docenten klaar. 

 

 

Voor de volledigheid, dit is een affiliatie link. Dat wil zeggen dat wanneer je in de toekomst een product aanschaft, ik wellicht een percentage ontvang over de verkoop … en JA dat zou fijn zijn!  Dan kan ik mijn praktijk openhouden en doorgaan met het maken en geven van Feldenkrais Online lessen.