Aanpakken pijnklachten

 

Feldenkrais 1-op-1 traject - soepeler bewegen, aanpakken pijnklachten

Tijdens dit traject wordt in kaart gebracht waar je aan wilt werken, welke (bewegings) klachten je hebt en ik vertel je hoe we die gaan aanpakken. Waarna je op de behandel tafel wordt uitgenodigd voor een 'hands-on' maatwerk Feldenkrais sessie.  

 

Is het een massage wordt mij vaak gevraagd ... nou ... zoiets qua gevoel als je van de tafel afkomt, lekker uitgerust opgeladen en aangeraakt, maar het is iets meer dan alleen maar Wellness. Mijn werkwijze is daarin wat anders dan je misschien gewend bent. In plaats van dat ik je masseer, beweeg ik jou op een zachte aangename manier in alle rust met vloeiende bewegingen zodat je al snel tot een diepe ontspanning komt waar je alles even helemaal los kan laten.

Daarnaast stel ik je vragen om je bewuster te laten voelen ... om je bewuster te leren voelen zodat  je een ervaring krijgt en voelt waardoor je leert om efficiënter te bewegen. 

We gaan niet zozeer op zoek naar wat je niet kan, we gaan zoeken naar wat je wel kan én maken die bewegingen nog beter en aangenamer zodat je op die manier meer flexibiliteit, elegantie, souplesse ervaart in je dagelijkse leven. 

 

 Aanpakken pijnklachten 1-op-1 traject  -  Soepeler bewegen, aanpakken pijnklachten

(Feldenkrais Functional Integration) 

 

Momenteel alleen online en dat kan ook!  ( Feldenkrais Virtuele Integration)

Via zoom kijk ik met je mee en geef ik je instructies zodat je leert zachter te bewegen en pijnklachten afnemen. 

Intake/advies/behandeling  €90,-

Vervolg traject van 5 behandelingen €415,-

 

Mail mij voor meer informatie of boek een persoonlijk advies gesprek