Pijnvrij Bewegen - (*als de zaal en praktijk weer open gaat  ..... momenteel alleen online !!! )

Maandagavond groepsles 

In wekelijkse groepslessen lessen, gebaseerd op de Feldenkrais Methode® neem ik je mee op reis, een innerlijke reis, om je te laten ervaren hoeveel meer bewegingsvrijheid er voor jou is.

De lessen kan je zien als een soort 'onderhoudsbeurt' voor je lichaam en wat ik je wil meegeven is dat je na de lessen handvatten hebt hoe je zelf, thuis je flexibiliteit van bewegen kan behouden of verbeteren.

 

De wekelijkse pijnvrij bewegingslessen zijn zorgvuldig opgebouwd, een soort mini serie van 4 lessen. Je kunt ze natuurlijk ook per les volgen maar voor een dieper en blijvender effect raad ik je aan de hele serie te volgen.

Tijdens de les lig je relaxed en ontspannen op een matje op de grond en begeleid mijn stem je door de verschillende oefeningen. Rustige, meditatieve en aandachtsvolle bewegingen die comfortabel voelen zijn kernwoorden.

 

De groepslessen zijn geschikt voor iedereen op elk niveau maar mocht je een blessure hebben waardoor het niet mogelijk is om voor minstens 30 minuten op de grond te liggen neem dan vooraf contact op met mij.