Lily van Riemsdijk

Het gezicht achter Feldenkrais online - Soepel & Pijnvrij Bewegen.

Met meer dan 14 jaar ervaring als massagetherapeut, NLP coach en Feldenkrais docent, heb ik honderden vrouwen geholpen om af te rekenen met nek-, schouder- en rugklachten.

 

Mijn benadering is eenvoudig, doeltreffend en resultaatgericht: Pijnvrij Bewegen.

 

Hiermee laat ik spierspanningen verdwijnen, als sneeuw voor de zon, zodat jij weer met vertrouwen, soepel en ontspannen in het leven staat.


 

Waarmee ik mensen help?

Met zich beter te voelen. In hun lichaam en in hun hoofd zodat je weer verder kan. 

Iemand beschreef het als 'kalmeren van je zenuwstelsel, ultieme rust en tevredenheid van je lichaam'.

 

Hoe ik dat doe?

Simpel, kort & easy. Daar houd ik van. Zo geef ik les. Zo help ik mensen.

Flexible Body & Flexible Mind is mijn lijfspreuk

Ik geef bewegingslessen -Pijnvrij Bewegen- volgens een effectief bewezen plan, gebaseerd op de Feldenkrais methode en NLP-technieken. 

 

Waarom ik dat doe?

Omdat ik het niet kan aanzien dat mensen onnodig met stress pijn en ongemak blijven rondlopen terwijl verbetering vaak eenvoudig binnen handbereik is. Het zelf grip en controle hebben geeft je vrijheid.

 

Mijn expertise:

Gediplomeerd Massagetherapeut -officieel biodynamische massagetherapie- en gespecialiseerd in Massage bij Kanker. Feldenkrais® Practitioner, docent, en geef les aan groepen, werk 1-op-1 en momenteel professioneel Zoom-er. PPT Practitioner -Patterns of Physical Transformation, de NLP-versie van lichaamswerk. NLP coach (Master Practitioner) - gecertificeerd door The Society of Neuro-Linguïstisch Programming - met een voorliefde voor het Enneagram (zoek dat maar op :-))

Bewegen is leven

Soms zit je zo vast dat het gewoon niet meer vanzelf gaat.

Sporten, bewegen, hobby’s. Je dagelijkse portie plezier, door pijn het kan niet meer zoals jij dat wilt.

 

Wat als je nou de vraag stelt: Wat is mogelijk, wat kan er wel?

Wat als je beweging gaat inzetten om met meer gemak flexibel in het leven te staan?

 

Mijn naam is Lily van Riemsdijk en ik ga je daar bij helpen.

Ik ben de oprichter van Feldenkrais Online, Soepel & Pijnvrij Bewegen. Werk als coach, trainer, massagetherapeut met vrouwen die maar niet van hun pijnklachten afkomen en die te lang in die toestand blijven hangen. Daarnaast ben ik volop in beweging als kunstenaar in mijn atelier. Schilderen met passie geeft mij vrijheid, ontspanning en plezier.

 

Mijn zoektocht naar ‘soepel en pijnvrij bewegen’ begon toen ik steeds meer mensen in mijn praktijk kreeg die getroffen waren door kanker. Ik wilde meer betekenen dan alleen maar aanraken en troosten. Studies en specialisaties volgden. De hele wereld heb ik afgereisd om lessen te volgen op het gebied van Mind & Bodywork.

 

Toen ik NLP, massage en Feldenkrais ging combineren ontstond de echte magie die ik zocht: mensen begeleiden met soepel en pijnvrij bewegen én leren hoe ze zelf in staat zijn hun problemen langdurig te verhelpen. Dit geeft mij die voldoening van creativiteit en vrijheid. Zowel in mijn bedrijf als in mijn persoonlijk leven.

 

Dat zie ik bijvoorbeeld terug in het plezier dat ik heb in het maken van mijn online programma, het lesgeven, de tijd die ik heb voor Nordic Walking (met van die maffe stokken op de hei... niet hip? So what). In tennis en hockey (still going strong) en in mooie reizen die ik maak om heerlijk te gaan schilderen ‘en plein-air'. Uitwapperen, mijmeren en opladen. Heerlijk.

Flexibel in het leven staan. Dat is de kunst. Mijn kunst.

Pijnklachten verminderen – bewegen met meer gemak op een manier die bij jou past.

 

Er is voor iedereen wel iets dat verbeteren kan. Alleen dien je daar wel wat voor te doen: namelijk in beweging komen. Dat is wat mijn programma Pijnvrij Bewegen voor je doet. Je leert bewegen, veilig, zacht. Spierspanningen gaan smelten. Met meer vertrouwen en gemak in het leven staan. Onbezorgd. Dingen doen waar je blij van wordt. 

 

Wat je doelen ook zijn, bewegen met comfort is de eerste stap naar meer plezier. Of je nu wilt gaan schilderen :-) wandelen, tennissen, sporten of gewoon iets anders voor je dagelijkse portie plezier. Met het programma Pijnvrij Bewegen ben je in goede handen. Daar help ik je met alle plezier.