Wat anderen mailen ... 


Ik hoef niet te presteren

Hoi Lily,  

In je mails vraag je met regelmaat hoe het gaat. 

Ik zal je vertellen, dat ik het lastig vond om hier antwoord op te geven.

 

Ik wilde zo graag, maar tijdens een les, werd ik vaak zo moe. Kreeg het koud en ging dan onder een dekentje op de bank, gapen, met de tranen over mijn wangen. De lessen lijken niet veel, maar ondertussen, in het begin, kon ik nooit een les voltooien. Ik begreep dat niet echt. De klad liet ik er vaak in komen, ik zou het wel niet goed doen of zo… Maar als ik dan een mail van je kreeg, was het als een lampje die aanging: “o ja, de cursus”. Ik ging dan weer aan de slag… Ik vind het helemaal top, hoe je het uitlegt, maar van puzzelstukjes, die op zijn plek gaan vallen, begreep ik toen nog niet zo veel…

 

Nu drie maanden verder, doe ik een hele les. Ik vind het fantastisch. Ik merk het nu met wandelen, werken, bewegen, dat er iets aan het veranderen is. De waarde van Feldenkrais ga ik nu pas voelen. Het leek wel of ik eerst geen contact kon maken met sommige delen van mijn lichaam. Mijn ‘niet vrije’ bewegen op straat (door blindheid) is aan het veranderen. Ik was vanmorgen gewoon emotioneel. Wat is dit een mooie cursus. Wat is er veel te ontdekken… 

 

Zo ontdekte ik ook hoe groot het verschil is van mijn linker en rechter oog. Alsof ik elke keer iets nieuws ontdek. En ik ben nu pas aan het begin. Ik zie nu pas waarom ik de les niet kon afmaken. Het was geen onwil. Dat ik helemaal niet hoef te presteren, maar mag stoppen als ik zo heftig reageer. Dank dank dank!

 

Het voelt voor mij alsof ik nu pas met de cursus ga beginnen. Kan je dat begrijpen? Ik ben verrast. Alsof ik elke keer meer ga voelen. Ik vind het verassend gaaf om zo meer en meer van mezelf te leren kennen.

 

Liefs en harte groet 

L.B. 


Zalig

Was even wennen aan de oefeningen maar ik heb resultaat, alles voelt zachter aan. Nu doe ik dagelijks een les beginnende met de ogen enz.

 

De leukste is voor mij de zachte ribben en de zachte voeten. Ik zelf ben yogadocent en het is de eerste keer dat ik in contact kom met deze lessen en ik vind het zalig om op deze manier te bewegen.

 

Zo heb ik eens meegedaan online en het heeft me tot nadenken gebracht hoe je op een zachte en totaal andere manier kan bewegen en dus ben ik fan.

Dankuwel voor de mooie lessen. 

 

Verdwijnen van onderrug pijn.

Meer ontspanning in nek en schouders en ribben.

Algemene ontspanning lichaam en geest.

 - E.B 


Zachter dan Yoga

“Ik ervaar het als zachter dan yoga. Ook daar doe je de oefening in een mindset van ontspanning maar je zoekt wel het maximum op. Mijn spieren worden daardoor nog niet zo uitgenodigd om uit de ‘aan’ stand te komen.

Ik merk dat de kleine bewegingen fijn zijn en het zo precies voelen. Er is nog weer meer wereld om kennis mee te maken.”

 

Ik vind je begeleiding erg prettig. Ik kan erbij ontspannen.

- J.K. 


Veel baat bij Hernia

Ik merk dat ik veel baat heb bij de lessen van Lily. Ik ben aan het herstellen van een hernia en door de lessen te volgen gaat het beter met mijn rug.

 

Ze heeft een fijne rustige stem om naar te luisteren. En ik voel mij ontspannen na een les.

- Wendy Tol
Ook een recensie achterlaten ?


 

 

Ben je tevreden  met het resultaat van onze samenwerking?  Wil je mij dan helpen?

 

Door jouw verhaal kan een ander besluiten om ook die stap te nemen om weer vertrouwen te krijgen in haar lichaam, beter te ontspannen en weer te bewegen met gemak. Dat zou mooi zijn toch!

Alvast hartelijk dank!

 

En leuke quotes, daar ben ik dol op zoals je ziet ;-)


  • Wat was je grootste probleem toen je bij me kwam?
  • Hoe zou je de lessen omschrijven?
  • Wat is het grootste leermoment van onze samenwerking?
  • Wat heeft het jou gebracht, wat was voor jou zo waardevol en zie je echt als het resultaat van mijn lessen (coaching) ?
  • Waarom zou je een ander aanraden/gunnen om met mij te gaan werken?