Wat anderen mailen ...

Ik hoef niet te presteren:


Zalig

Was even wennen aan de oefeningen maar ik heb resultaat, alles voelt zachter aan. Nu doe ik dagelijks een les beginnende met de ogen enz.

 

De leukste is voor mij de zachte ribben en de zachte voeten. Ik zelf ben yogadocent en het is de eerste keer dat ik in contact kom met deze lessen en ik vind het zalig om op deze manier te bewegen.

 

Zo heb ik eens meegedaan online en het heeft me tot nadenken gebracht hoe je op een zachte en totaal andere manier kan bewegen en dus ben ik fan. Dankuwel voor de mooie lessen. 

 

Verdwijnen van onderrug pijn.

Meer ontspanning in nek en schouders en ribben.

Algemene ontspanning lichaam en geest.

 -E.B 


Zachter dan Yoga

Ik ervaar het als zachter dan yoga. Ook daar doe je de oefening in een mindset van ontspanning maar je zoekt wel het maximum op. Mijn spieren worden daardoor nog niet zo uitgenodigd om uit de ‘aan’ stand te komen.

 

Ik merk dat de kleine bewegingen fijn zijn en het zo precies voelen. Er is nog weer meer wereld om kennis mee te maken.”

 Ik vind je begeleiding erg prettig. Ik kan erbij ontspannen.

-J.K. 


Veel baat bij Hernia

Ik merk dat ik veel baat heb bij de lessen van Lily. Ik ben aan het herstellen van een hernia en door de lessen te volgen gaat het beter met mijn rug. Ze heeft een fijne rustige stem om naar te luisteren. En ik voel mij ontspannen na een les.

-Wendy Tol
Ook een recensie achterlaten ?


 

 

Ben je tevreden  met het resultaat van onze samenwerking?  Wil je mij dan helpen?

 

Door jouw verhaal kan een ander besluiten om ook die stap te nemen om weer vertrouwen te krijgen in haar lichaam, beter te ontspannen en weer te bewegen met gemak. Dat zou mooi zijn toch!

Alvast hartelijk dank!

 

En leuke quotes, daar ben ik dol op zoals je ziet ;-)


  • Wat was je grootste probleem toen je bij me kwam?
  • Hoe zou je de lessen omschrijven?
  • Wat is het grootste leermoment van onze samenwerking?
  • Wat heeft het jou gebracht, wat was voor jou zo waardevol en zie je echt als het resultaat van mijn lessen (coaching) ?
  • Waarom zou je een ander aanraden/gunnen om met mij te gaan werken?