Nooit meer stram of stijf?

Wil je zelf grip krijgen op nek, schouder en rugklachten? 

Hou je van easy-to-do, in je eigen tempo en wanneer jou het uit komt? 

 Spreekt 'Flexible Body, Flexible Mind' je aan? 

Dan heb ik hier een leuke aanbieding voor je.

Feldenkrais de Basis, korte introductie lessen voor €97,-

Door middel van 3 Feldenkrais lessen en 5 audio lessen leer je de basis principes van Feldenkrais Pijnvrij Bewegen.

 

Je leert op een andere manier bewegen, ontspannen, zacht en met aandacht. Moeten, presteren, het 'goed willen doen' is hier niet aan de orde. Door het meedoen met de lessen creer je op een natuurlijke wijze meer souplesse, rust en ruimte en daardoor krijg je meer grip op pijnklachten.

 

Beter, makkelijker bewegen, zodat je weer de energie hebt om te genieten van de kleine dingen in het dagelijkse leven. Dat is waar ik je mee ga helpen.  

Eerst lekker in je vel, de rest komt later wel. 

 

 

*Het Complete Programma Pijnvrij Bewegen bestaat uit 4 lesmodules.

Deze Feldenkrais de Basis introductie aanbieding is hiervan het eerste lesblok zodat je laagdrempelig kan proeven of dit wat voor je is. 

Feldenkrais de Basis

De eerste stap naar een  meer ontspannen en pijnvrij lichaam

  • Korte effectieve online training, de eerste stap naar een soepel ontspannen pijnvrij lichaam
  • Met 5 unieke audio lessen om direct mee te doen
  • Met één druk op de knop (mobiel, tablet of laptop) lessen volgen wanneer het jou uitkomt.
  • Het gemak van je eigen ruimte, thuis
  • 3 maanden toegang zodat je in alle rust de lessen kunt herhalen
  • Online maar met veel begeleidende email's - ik neem je graag mee zodat je de lessen werkelijk gaat doen (daar zorg ik voor)
  • Bonus werkboek over Mindset & Bodywork

Wat is het verschil met Feldenkrais de Basis en het Programma Pijnvrij Bewegen?

Feldenkrais de Basis bestaat uit slechts 3 lessen en dient als een introductie. Het is bedoeld om je kennis te laten maken met een andere benadering van bewegen en om je een waardevolle les te bieden voor je onderrug en bekken. Deze introductiecursus is als een eerste kennismaking, een gelegenheid om te proeven en te ervaren wat Feldenkrais te bieden heeft.

 

Pijnvrij Bewegen Compleet gaat daarentegen veel verder en dieper. Het omvat een uitgebreidere training waarbij alle delen van het lichaam worden betrokken. Ik vergelijk het lichaam graag met een orkest. Een viool kan prachtig klinken, maar als de piano niet is gestemd en de piccolo zomaar wat doet, is er geen harmonie. In Pijnvrij Bewegen gaan we alle lichaamsdelen langs, net als instrumenten. Alles wordt beter afgesteld, gestemd en gepoetst, zodat onder de bezielende leiding van de dirigent, na wat oefening een prachtig stuk kan worden opgevoerd. Het resultaat is een lichaam dat gelijkgestemd is en in harmonie met elkaar beweegt.

 

Kortom, Feldenkrais de Basis is de introductie, terwijl Pijnvrij Bewegen Compleet een diepgaandere en meer uitgebreide training is voor het hele lichaam, waarbij elk deel van het 'lichaamsorkest' in harmonie wordt gebracht.